IMG 2717 scaled

Haal meer uit je Amazon store

Met de Marketplace Audit van MJco (MMA)

Laat je niet ontmoedigen door teleurstellende resultaten op Amazon. Verlies geen tijd door alles zelf uit te zoeken. Samen keren we het tij.

Haal meer uit je Amazon store

Met de Marketplace Audit van MJco (MMA)

Laat je niet ontmoedigen door teleurstellende resultaten op Amazon. Verlies geen tijd door alles zelf uit te zoeken. Samen keren we het tij.

De MMA is voor jou als je…

Meer wil verkopen op Amazon

Coaching

Goedkoper wil verkopen op Amazon

DataAnalyse

Efficiënter wil verkopen op Amazon

Evaluatie
Vector orange 2
Vector orange 2

Of als je op alle vlakken teleurgesteld bent in je resultaten op Amazon

Onthou dan dit:

 • Verkopen op Amazon hoeft niet frustrerend te zijn.
 • Het is ook niet de schuld van het Amazon algoritme.
 • Succes op Amazon staat niet gelijk aan fortuinen uitgeven aan advertenties.

 

Het begint met een stevige basis.

 • Overtuigende productpagina’s
 • Strategische advertentiecampagnes
 • Een aantrekkelijke brand store

Om die te creëren, heb je een doorgedreven kennis van het platform nodig. Strategisch inzicht komt ook van pas om te weten wanneer je welke acties moet uitvoeren. Daarna is het kwestie van de juiste data te vinden en te verwerken.

Operationeel

Hoe helpt de MMA jou daarbij?

Concrete actiepunten…

Geen algemeenheden te vinden in de analyses van Marijn. Hij stript jouw listings tot op de fundamenten en bouwt samen met jou alles terug op. Van je product listings, over je brand store tot je advertentiecampagnes: alle adviezen zijn gericht op de pijnpunten van jouw Amazon listing. Zodat jij precies weet wat je moet doen om die te verhelpen. Nu én in de toekomst.

Advies in mensentaal…

Je klopt bij MJco aan om expert-advies te krijgen en beter te scoren op Amazon. Niet om omvergeblazen te worden met jargon, afkortingen en buzz words. Daar doen wij niet aan mee. We gaan er prat op dat we jou strategieën uitleggen in klare taal. Zodat jij perfect begrijpt wat we bedoelen en de learnings meeneemt om je account in de toekomst uit te breiden.

Door the man, the legend…

Maar zeg maar gewoon Marijn. Laat dit dan ook een uitdaging zijn om iemand te vinden op Vlaams grondgebied die de kronkels van de breinen achter Amazon beter weet te doorgronden dan hij. Hij legt de vinger op de spreekwoordelijke wonde. Zonder rond de pot te draaien vertelt hij jou precies wat je moet doen om resultaten te boeken op Amazon.

Dit is wat klanten over hem zeggen:

Marijn is super toegewijd en weet waar hij over praat. Ik heb erg prettig met hem samengewerkt. Altijd op zoek naar een betere oplossing die uw geld waard is. Hij is on top of his business en altijd bereid een stapje extra te zetten. Ik zou hem ten zeerste aanbevelen.

Gita Sukdeo

Marketing Manager, Okono

Dankzij de Amazon support van Marijn konden we Puzzlup snel en efficiënt opschalen in verschillende landen in Europa en de US. Hij weet niet enkel de knoppen te bedienen om onze zichtbaarheid op Amazon organisch te verbeteren maar zorgde ook voor kostenefficiënte advertentiecampagnes. Heel tevreden van de samenwerking!

Tim Huybrechts

Founder, Qualico BV - Puzzlup

Wat houdt de MJco Marketplace Audit precies in?

Eerst en vooral is het een nauwe samenwerking tussen jou en Marijn. Waarbij jij Marijn alle info verschaft tijdens een intake-gesprek en eventuele opvolggesprekken, en Marijn vervolgens de analyses uitvoert. Is dat allemaal gebeurd, krijg jij een duidelijk document met adviezen en to do’s, dat je samen met Marijn tijdens een videocall overloopt.

Dit zijn de stappen die we doorlopen:

1. Inschrijven

Dat doe je via de knop “Schrijf je in voor de MMA“. Die hebben we niet zo subtiel over deze pagina gestrooid. Je kan de button niet missen. Klik erop om je in te schrijven voor MMA via Calendly, startende met het boeken van een kennismakingsgesprek.

2. Kennismakingsgesprek

Marijn zal je uitnodigen om kennis te maken. Heb je nog vragen over de MMA, beantwoordt hij die kort en bondig tijdens een videocall. Daarna bespreken jullie de overdracht van productgegevens, je doelstellingen en verwachtingen, en campagnestrategieën.

3. Analyse

Marijn zal je volledige listing en de verbonden advertentiecampagnes onder de loep nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Keywords

Ofwel zoekwoorden/zoektermen. Welke linkt Amazon op dit moment aan jouw product? Deze stap is heel belangrijk omdat deze “indexering” de enige manier is om binnen het algoritme van Amazon een ranking op te bouwen. Met andere woorden: wil je stijgen in de organische zoekresultaten (zonder advertenties, dus) heb je een duidelijk beeld van je zoekwoorden nodig.

Met als kers op de taart dat wie hoger rankt voor een bepaald zoekwoord ook minder betaalt voor advertenties op dat zoekwoord. Heel voordelig voor wie z’n ROAS (Return on Ad Spend, ofwel de ROI van je advertentiebudget) of TACOS (Total Advertising Cost of Sale, ofwel de advertentiekosten als percentage van de totale omzet).

Product copy optimalisatie

En dit zowel van de titels en de bullets, als de productbeschrijvingen. Opnieuw bekijken we de zoekwoorden in dit luikje maar kijken we ook naar de inhoud van de productpagina. Schrijf je enkel over het product of ook over de klantwaarde?

Afbeeldingen

Visueel springen de afbeeldingen op je product page het meest in het oog. Het spreekt voor zich dat geoptimaliseerde beelden een grote impact maken op de doeltreffendheid (conversie) van je pagina.

A+ content

Dat is een premium contentfunctie van Amazon waarmee verkopers productpagina’s kunnen optimaliseren. Marijn bekijkt of je deze functie op de meest efficiënte manier inzet.

Advertentiecampagnes

Dit is voor ondernemers vaak het meest tricky onderdeel. Een verkeerde strategie of foute instellingen kunnen een groot deel van je budget opslorpen zonder dat je resultaten in de plaats krijgt. Daarnaast help ik je ook om je strategie te vertalen in doeltreffende campagnes.

4. Resultaten

Alles wat Marijn ontdekt tijdens z’n analyse, noteert hij samen met duidelijk advies en heldere actiepunten. Je krijgt een overzicht van wat je moet doen, waarom de actiepunten nodig zijn, en welke resultaten je mag verwachten.

Geen ingewikkeld dashboard, wel een pdf die je zonder problemen kan delen met collega’s, investeerders of andere partners van je zaak. Hieraan voegt hij een overzicht van geïndexeerde zoekwoorden toe (Excel-bestand) en voorbeelden om je product copy te optimaliseren (Word-bestand). Ontdekt hij mogelijkheden om de productpagina visueel te verbeteren, toont hij jou dit in een video-bestand.

5. Opvolggesprek

Hoewel de inhoud van de pdf voor zich spreekt, zal Marijn je uitnodigen om samen door de voornaamste resultaten te gaan. Niet omdat iets onduidelijk zal zijn. Wel om je te wijzen op de zaken die je best meeneemt voor de toekomst. Wil je je listings uitbreiden naar andere landen? Of extra producten toevoegen aan je Amazon store? Marijn geeft tijdens het gesprek aan welke learnings je moet meenemen in dat proces.

Overtuigd van de ingrediënten van de MJco Marketplace Audit?

Jouw investering

Last but not least: hoeveel kost dat?

Lanceringsprijs: €500

Daarvoor krijg je een volledige analyse van 1 ASIN (Amazon Standard Identification Number) uitgevoerd door Marijn, inclusief advies en actiepunten om je listing te optimaliseren.

De MMA bestaat uit deze deliverables:

 • Overzicht van geïndexeerde keywords in Excel
 • Voorbeelden van optimalisaties voor titels en bullet points
 • Overzicht van mogelijke visuele optimalisaties in een video-bestand
 • Adviesrapport met to do’s in pdf voor de organische resultaten en advertentiecampagnes
 • Analyse van 5 relevante advertentiecampagnes in Excel

Geen algemeenheden te vinden in de analyses van Marijn. Hij stript jouw listings tot op de fundamenten en bouwt samen met jou alles terug op. Van je product listings, over je brand store tot je advertentiecampagnes: alle adviezen zijn gericht op de pijnpunten van jouw Amazon listing. Zodat jij precies weet wat je moet doen om die te verhelpen. Nu én in de toekomst.

 

That’s all folks! Hier vind je de laatste knop op deze pagina om je in te schrijven voor de MMA: