image003 1

MJCO.

Dat is Marijn + Jolien + co

Voor jou duiken we elke dag in de wondere wereld van market places en zoekmachines. 

Met Google goggles op onze neus en de lokroep van Amazon in onze oren schrijven we mee aan de online succesverhalen van klanten. Dat doen we vanuit ons hoofdkwartier in Kortrijk voor kleine en grote ondernemingen in België, Nederland en zelfs daarbuiten.

image003 1

MJCO.

Dat is Marijn + Jolien + co

Voor jou duiken we elke dag in de wondere wereld van market places en zoekmachines. 

Met Google goggles op onze neus en de lokroep van Amazon in onze oren schrijven we mee aan de online succesverhalen van klanten. Dat doen we vanuit ons hoofdkwartier in Kortrijk voor kleine en grote ondernemingen in België, Nederland en zelfs daarbuiten.

Wat maakt MJco anders?

Goeie vraag. Wij pretenderen niet de beste te zijn in alles wat met digitale marketing te maken heeft. Maar ons hart en onze kennis loopt wel over van liefde voor websites en market places. Je zal ons dus vaak achter onze laptop vinden om te testen, te evalueren, bij te leren en nieuwe features te ontdekken.

We specialiseren ons in een stukje uit de digitale marketing namelijk market places (zoals Amazon en bol.com), zoekmachineoptomalisatie of SEO (zoals Google en Bing), en copywriting. Dat is een bewuste keuze: als specialisten staan we dichter bij innovaties in de sector, houden we makkelijker vinger aan de pols en staan we garant voor betere resultaten.

Je kan er vanop aan: wat we zeggen, doen we ook. Met een gezonde portie nuchterheid, geduld en een open blik. We concentreren ons op resultaten en strategieën die passen bij wat jij doet en wat jij wil bereiken.

In onze gereedschapskist vind je dan ook:

  • Duidelijke processen
  • Verstaanbare taal
  • Analytisch vermogen
  • Creativiteit
  • Nieuwsgierigheid

Wil jij van je website een klantenmagneet maken? Ben je op zoek naar de beste manier om je producten te verkopen via marktplaatsen zoals Amazon? Of vind je de juiste woorden niet om je boodschap naar buiten te brengen?

Dan ben je bij MJco aan het juiste adres. Samen sleutelen we aan de online zichtbaarheid van jouw onderneming.

Ons doel: jou doen winnen op Google en Amazon.

Marijn Van Daele

Zaakvoerder & Amazon analyst

Marijn is de market place aficionado van MJco. Hij houdt ervan om bergen data te beklimmen en te analyseren, en op basis daarvan verbeteringen door te voeren. Uitdagende taken doen hem watertanden. Wanneer hij een mijlpaal bereikt in een campagne zal je hem enthousiast vreugdekreten horen uiten.

Marijn volgde de omgekeerde braindrain en verhuisde recent van Gent naar Kortrijk. Zijn typische Gentse ‘r’ en ‘e’ komen goed van pas bij het uitspreken van zijn passie: market places. In zijn vrije tijd vind je hem in zijn zetel met z’n kat Grace op schoot, kijkend naar een voetbal- of NBA-match, of een goede film of serie op Netflix. Tref je hem niet thuis aan, is hij vast op wandel, sneakers aan z’n voeten en hiphop uit z’n koptelefoon knallend.

Momenteel werkt Marijn Amazon advertising campagnes uit voor tal van klanten zoals Belaen NV en Tesso. Hij zorgt dat hun producten steeds aan een concurrentiële prijs worden verkocht via Amazon, dat de producten daar als eerste verschijnen in de zoekresultaten en dat de ROI van het advertisingbudget hoge toppen scheert.

Wil ook jij succesvol producten verkopen via Amazon? Stuur Marijn dan snel een bericht!

Jolien Van Daele

Zaakvoerder en SEO copywriter

Al sinds Jolien handig genoeg werd om een potlood vast te houden, scherpte ze haar schrijfvaardigheden aan. Van stipjes en lijntjes als peuter en kleuter, over puberale gedichten, dagboekfragmenten en columns, tot uitgediepte websiteteksten en artikels voor magazines.

Tegen haar schrijfkriebel is geen enkel kamillezalfje, talkpoeder of scherpe nagel opgewassen. Je treft haar dan ook meestal aan in het gezelschap van haar onafscheidelijke Remarkable schrijftablet. En haar labrador, Leia.
Net als Marijn vestigde Jolien zich in het West-Vlaamse Kortrijk. Na ervaringen als marketeer bij The Pew Charitable Trusts, Jet Import en Kingspan, maakte ze na 11 jaar een einde aan haar carrière als werknemer. 2021 markeerde haar sprong naar voltijds zelfstandige.

Naast SEO, copywriting en websites, houdt Jolien van wandelen, nieuwe plekjes ontdekken in binnen- en buitenland, quality time met haar gezin en vrienden, en lezen. Véél lezen.

Op dit moment is ze aan de slag voor onder andere AcertaBackbone, Roccoville, NewBrix en Shanaz Razik. Voor deze klanten schrijft ze blogs, optimaliseert ze de website voor zoekmachines en eindklanten, en werkt ze de digitale strategie van de onderneming mee uit.

Klaar om je website naar een hoger niveau te tillen? Neem dan contact op met Jolien!

De “co” in MJco

Succesvol ondernemen doe je niet alleen. Dat hadden we al van bij de start van MJco goed begrepen. Om jou een volledige en efficiënte service te bieden, werken we samen met MJco-llega’s. Dat zijn freelancers die dezelfde waarden hanteren als wij. Vlotte communicatie, eerlijke prijzen en gericht op resultaat.

Ontdek ook:

Untitled Artwork 5

Marketplace strategie

Untitled Artwork 5 7

Websitestrategie

Untitled Artwork 3 2

SEO copywriting

Vector
Vector